waar ligt de grens?

mrt 12, 20211 reactie

henriette ankone

henriette ankone

storyteller, inspirator, coach & pionier

Ik ben moeder van drie studenten, die zo direct de rekening gaan betalen, van de desastreuze beslissingen die nu genomen worden. Toen ik Sigrid Kaag openlijk hoorde spreken over een vaccinatiepaspoort, werd het even zwart voor mijn ogen. We gaan toch niet echt een tweedeling in onze maatschappij toelaten?

Het is onacceptabel om onze kinderen te leren vanuit angst te leven. Het lijkt wel een collectieve psychose waar we met zijn allen in zitten. Geloven we echt dat we onze horeca en winkels gesloten moeten houden, dat onze kinderen continu getest moeten worden, dat we hen en onszelf moeten isoleren en onthouden van menselijk contact, dat we maskers moeten dragen? Alleen maar om onszelf in leven te houden?

Het is een leugen, die ons kapot maakt. Fysiek, Mentaal, psychologisch, onze families, onze bedrijven, onze samenleving

Het moet stoppen!

We zijn als kikkers in een snelkookpan en we worden gekookt. Wat is er gebeurt met onze vrije wil?Dragen we die echt vrijwillig over aan de staat? Ondersteund door een pers die afgelopen jaar nauwelijks van zich heeft laten horen en nu mondjesmaat aan het wakker worden is?

 Kies voor vrijheid, voor leven vanuit je eigen gevoel. We krijgen deze ervaringen op ons bord om er doorheen te bewegen. Toeval bestaat niet. We begonnen bijna te geloven dat we marionetten zijn. Gelukkig hebben we nog steeds die vrije wil!

 We kunnen allerlei argumenten verzinnen, waardoor het oké lijkt om maatregelen zoals dit vaccinatiepaspoort nodig te vinden. Maar de vraag is hoe het VOELT? Bij mij lopen de rillingen over de rug bij iedere confrontatie. Maar luister vooral niet naar mij, voel zelf!

 Willen we echt naar een samenleving zoals die in Israël, waar tweedeling de norm is, groepen achtergesteld worden als minderwaardige burgers, waar je veel politie op straat ziet om het gezag te handhaven. Willen we toe naar een samenleving zoals destijds in Zuid Afrika of India? Er is niets anders om angst voor te hebben dan de angst zelf. En die is er helemaal niet als je hem niet toestaat!

 De weg er uit is het maken van eigen keuzes!

Kies voor beweging en het leven

Kies voor zonlicht.

Kies voor vroege behandeling.

Kies voor beweging en vitamines.

 

Weiger het dragen van maskers.

Weiger de verplichte sociale afstand.

Ga door je angst heen.

Kies voor het leven en voor de liefde.

Kies voor moed en beweging.

 

Onze gedachten en gevoelens bepalen onze werkelijkheid.

Blijf bij je gevoel!

Blijf bij je intuïtie, voordat je ratio het weer overneemt.

Ga door je angst heen.

Doe het voor de nieuwe wereld van morgen.

Doe het voor je kinderen!

 

1 Reactie

  1. beemillish

    Tell to me, please – where I can find more information on this question?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


share: