samen?

mrt 1, 20220 Reacties

henriette ankone

henriette ankone

storyteller, inspirator, coach & pionier

Hoe komt het toch dat samen ’tegen’ nog steeds zoveel gemakkelijk te triggeren is dan samen ‘voor’? Wanneer gaan we in grotere getallen zien dat we zo bespeelt en in het ootje gehouden worden? Er zijn geschiedenislessen te leren. Weinig is wat het lijkt, al helemaal niet in de reguliere pers en is de Nederlandse staat er nog wel voor de Nederlanders zelf?

We zijn toch echt één en mogen nu VOOR elkaar opkomen zoals niet eerder. Iedere afscheiding is er één te veel. Niemand is meer of beter dan de ander. Iedereen is liefde, ook al laat het gedrag soms wat anders zien. Het zijn oude pijnlagen die nu getransformeerd worden.

Blijf dicht bij jezelf. Sta daar op voor wat niet klopt. Voel waar de beweging zit en blijf uit het oordeel als je het niet van dichtbij kunt voelen. Laat je niet meer bespelen.

Gun een onbekende een grote lach en een compliment vandaag! Gewoon in het passeren! Laat blije vibes regeren!

Je ziet het pas als je het ziet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

share: